Velkommen!

 
Jeg hedder Merete Brink og er Forever Business Owner for Forever Living Products. Her på min side, kan du købe herlige produkter, læse om muligheden med at starte en egen virksomhed i en populær branche og komme i kontakt med mig for at få en produktpræsentation.
 
Det mest kendte produkt af dem, du kan købe hos mig, er Forever Gel Original – en herlig Aloe vera-drik, som både findes som naturel og med frisk frugtsmag. I sortimentet er der også mange andre kosttilskud, hudpleje for alle hudtyper og en herlig makeup, som prikken over i'et. Produkterne er baserede på økologisk dyrkede Aloe vera, og grundtanken er enkel: Vis omtanke for din krop, indefra og ud!
 
Klar til nye vaner?
Så er du kommet til rette sted!
Jeg kan hjælpe dig med den information og inspiration, du behøver for at tage første skridt mod en sundere livsstil ved hjælp af Forever F.I.T. programmet.
 
Mangler du energi og overskud i hverdagen eller trænger du til at kick-starte en sundere livsstil evt. med henblik på vægttab, bør du helt klart starte med at kaste et blik på vores populære C9 fra F.I.T. programmet.
 
Jeg har selv gennemført C9 programmet, på egen krop oplevet den fantastiske virkning og fortsat direkte til F1. Jeg har meget stor erfaring med diverse kure,kostretninger og nye trends indenfor vægttab, som ikke var den rigtige vej for mig. Jeg uddyber gerne nærmere og er SÅ parat til at hjælpe og vise dig vejen til DIN nye livsstil.
 
Når du handler hos mig, får du, ud over produkter af høj kvalitet og 90 dages Kundetilfredshedsgaranti, også en personlig service, som er ud over det sædvanlige! 
 
Det er nemt at købe Forever-produkter her i min webshop og du er altid
velkommen til at kontakte mig!
 
Venlig hilsen Merete Brink
61264103

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Aloe Vera